YHDISTYKSEN JÄSENYYS

Otamme yhdistykseemme uusia jäseniä vuosittain. Yhdistyksen jäseneksi voivat liittyä kaikki dokumenttielokuvakulttuurista ja elokuvafestivaaleista innostuneet henkilöt, jotka hyväksyvät yhdistyksen toiminnan tarkoituksen ja yhdistyksen säännöt.

Jäseneduista pääsee nauttimaan maksamalla kalenterivuoden jäsenmaksun. Vuoden 2022 jäsenetu oikeuttaa kutsuun DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaalille Member-passsilla. Festivaalin siirtyessä verkkoon tarjoamme jäsenillemme jäsenetuna kolme vapaalippua verkkofestivaalille.

Jäsenmaksut kalenterivuodelle 2022

  • henkilöjäsenille 35 euroa
  • kannatusjäsenille (organisaatiot) 150 euroa
  • kunniajäsenille jäsenyys on maksuton

Miksi liittyä DocPointin jäseneksi?

DocPoint on suomalaista yhdistystoimintaa dokumenttielokuvan puolesta. DocPoint-elokuvatapahtumat ry on vuonna 2001 perustettu aatteellinen yhdistys. Sen tavoitteena on vahvistaa, syventää ja monipuolistaa dokumenttielokuvan asemaa ja sen tuntemusta Suomessa.

DocPointin järjestämiä tapahtumia ovat DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaali vuosittain tammi-helmikuussa, valtakunnallinen DOKKINO – lasten ja nuorten dokumenttielokuvatapahtuma ympäri vuoden sekä DocPoint IMPACT dokumenttielokuvan vaikuttavuustuottamisen tapahtumakokonaisuus.

Liity tästä DocPoint-elokuvatapahtumat ry:n jäseneksi.

Lue tästä, miten käsittelemme jäsentemme henkilötietoja.